Gratis bezorging vanaf 50,-

Betaal zoals jij dat wil!

30 dagen bedenktijd

100% tevredenheidsgarantie

Klantenservice

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij ons online betalen via iDEAL, creditcard (Visa, MasterCard of Amex), Klarna of In3, gespreid betalen in 3 termijnen zonder rente.

Meer informatie over deze betaalmethoden vind je hieronder:

  • iDEAL: Betalen via iDEAL doe je veilig en snel en is de meest gebruikte betaalmethode. Het is gebaseerd op internetbankieren en lijkt op pinnen. Je rekent af in een vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. Alle gegevens staan al klaar en de betaling wordt direct uitgevoerd.
  • Creditcard (Visa, MasterCard en American Express): Houd bij deze betaalmethode je creditcard bij de hand. Je hebt je creditcardnummer, de vervaldatum en de CID/CVC-code nodig. Deze code staat op de achterkant van je creditcard en bestaat uit drie cijfers.
      • Klarna: Achteraf betalen met Klarna werkt alleen bij voorradige producten. Je ontvangt eerst het product en ontvangt na levering de factuur. Dit kan tot twee weken duren. Om de betaling te voltooien, betaal je de factuur aan Klarna (en niet aan Join). Je krijgt 30 dagen de tijd om te betalen. Ook kun je kiezen voor ‘Betaal in 3 delen’. Dit is een alternatief voor traditioneel krediet zonder rente, waarbij het mogelijk is in 3 gelijke delen voor je bestelling te betalen. De betalingen zullen iedere 30 dagen automatisch worden afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening tot de bestelling volledig is afbetaald. Je kunt je geregistreerde kaart or bankrekening veranderen in de Klarna App.
      • In3: Bij een bestelling met een orderwaarde groter dan €200,- heb je de mogelijkheid om (zonder rente) in 3 termijnen te betalen. De eerste termijn betaal je direct via iDEAL en de tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen.