Gratis bezorging vanaf 50,-

Betaal zoals jij dat wil!

30 dagen bedenktijd

100% tevredenheidsgarantie

Welke woonstijl past bij jou?

Ontdek hier welke woonstijl het beste bij jou past. Join, Home & Living heeft maar liefst 6 woonstijlen. Je kunt op onze pagina ook zoeken op deze verschillende stijlen, dat maakt het inrichten van jouw huis iets makkelijker! Ook lees je hieronder welke kleuren, materialen en vormen je per woonstijl kan toepassen. Lees snel verder!

Industrieel Stoer

Bij de woonstijl Industrieel Stoer wordt vaak gebruik gemaakt van robuuste materialen. Denk hierbij aan stalen onderstellen, leren bekleding en grove houten elementen. Je kunt deze drie aspecten goed combineren met uitgesproken kleuren, zoals cognac of legergroen. Industriële meubels hebben karakter en zien er vaak onafgewerkt uit. Niet alleen industriële meubels zijn belangrijk voor deze woonstijl, maar ook de ruimte. Het zichtbaar maken van bakstenen, stalen buizen en beton maken deze woonstijl af.

Vintage Retro

Bij de woonstijl Vintage Retro denk je snel aan de jaren 70. Ronde vormen en houten meubels, dit zijn de twee belangrijkste kenmerken voor de woonstijl Vintage Retro. Bijvoorbeeld een dressoir met ronde vormen en houten schuine pootjes, fauteuils met een houten frame en stoffen zitting, maar ook printjes maken deze woonstijl compleet. Niet alleen vormen en materialen zijn van belang, maar ook kleuren combinaties als mosterdgeel en mosgroen zijn onmisbaar.

Bohemian Natural

De huisstijl Bohemian Natural kenmerkt zich door het gebruik van natuurproducten. Bijvoorbeeld houten tafels, rotan fauteuils en linnen stoffen. Het gebruik van veel wit en aardetinten zorgt voor een rustgevend effect. Voeg eens groene planten toe, dit houdt de kamer levendig. Borduursels, kleedjes, kussens en aardewerk voelen zich thuis in deze stijl. Dit zorgt vaak voor meubels en accessoires van over de hele wereld alsof elk onderdeel zijn eigen verhaal te vertellen heeft.

Hotel Chique

Geborgenheid en sfeervol zijn twee kenmerken voor de woonstijl Hotel Chique, haal de luxe hotelsfeer in jouw woning! Bij deze luxueuze woonstijl wordt veel gebruikt gemaakt van zachte velourse stoffen en donkere kleuren. Een marmeren tafel en gouden accessoires zijn onmisbaar. Vaak wordt er ook gebruik gemaakt van een vloerkleed in de woonkamer, dit zorgt ook weer voor een geborgen gevoel. Je kunt deze stijl niet alleen voor de woonkamer kiezen, maar ook zeker voor de slaapkamer!

Scandinavisch Modern

Eenvoud met een knipoog naar natuurlijke vormen, dat is de woonstijl Scandinavisch Modern. De basis is minimalistisch en straalt rust uit. Licht in huis door middel van doorschijnende raambekleding is een fijne toevoeging. Omdat er veel gebruik wordt gemaakt van strakke lijnen, biedt werken met hout een mooi contrast. Het belangrijkste aan de meubels is het goede comfort, prachtig design en een zachte uitstraling. Een opgeruimd huis is het begin om een ruimtelijk, Scandinavisch interieur te verwezenlijken.

Elegant Klassiek

Ranke en robuuste vormen in verschillende materialen zoals glas, fluweel, marmer en hout zijn kenmerkend voor een Elegant Klassieke woonstijl. De luxe uit de tijd van de Barokstijl wordt in een nieuw jasje gestoken en speelt een grote rol. Stoffen, kroonluchters, zilver- en goudtinten voeren de boventoon. De rijke uitstraling van het interieur wordt benadrukt door de toepassing van een houten parketvloer. Typerend hierbij is een visgraat patroon in de vloer. Rijk gedecoreerde elementen zoals spiegels, prints en kunst vullen de ruimte goed aan.

Welke woonstijl past bij jou?

Ontdek hier welke woonstijl het beste bij jou past. Join, Home & Living heeft maar liefst 6 woonstijlen. Je kunt op onze pagina ook zoeken op deze verschillende stijlen, dat maakt het inrichten van jouw huis iets makkelijker! Ook lees je hieronder welke kleuren, materialen en vormen je per woonstijl kan toepassen. Lees snel verder!