Ronde tafels

Als het aan ons ligt, eindigt je zoektocht naar de perfecte ronde tafel hier. Hier vind je allerlei tafels die rond en gezond zijn. Wij monteren de ronde tafel van jouw keuze helemaal gratis bij jou thuis. De verpakking nemen we uiteraard mee, dus jij hebt nergens omkijken naar. Behalve naar je nieuwe aanwinst, maar daar wil je als het goed is ook naar blijven kijken. Wij gaan voor niets minder dan het yes-gevoel en bieden op onze ronde tafels 100% tevredenheidsgarantie. Als jij niet happy bent, zijn wij het namelijk ook niet.

Artikelen 1 tot 36 van 55

Artikelen 1 tot 36 van 55

Type
Vorm
Kleur
Materiaal
Lengte
Breedte
Hoogte
Prijs
Woonstijl

Artikelen 1 tot 36 van 55


Een ronde zaak

Een ronde tafel is ideaal voor kleinere ruimtes, omdat ie minder ruimte in beslag neemt en doorgaans makkelijk te bewegen is. Ook het bijschuiven van extra stoelen is geen probleem. Zo creëer je op een kleinere oppervlakte moeiteloos extra zitplekken.

Een ronde tafel heeft geen hoeken, waardoor deze tafel volgens basis feng shui-begrippen de voorkeur heeft. De ‘kop van de tafel’ is met een tafel die rond is verleden tijd. Iedereen is gelijk en dat is als je het ons vraagt zeker net zo gezellig.

 Ons assortiment tafels rond

Of je nu op zoek bent naar een ronde eettafel of een ronde tafel voor erbij; in onze collectie vind je diverse ronde tafels die geschikt zijn voor ieder budget. Van een grote ronde eettafel tot subtiele kleine ronde tafel, bij Join ben je aan het juiste (web)adres. Van landelijke ronde eettafels tot stoere ronde tafels of moderne ronde tafels; je shopt ze bij ons online voor een goede prijs. In ons assortiment ronde tafels scoor je onder andere een:

  • Ronde keukentafel
  • Ronde tafel hout
  • Ronde eettafel
  • Ronde eettafel mangohout
  • Ronde zwarte tafel
  • Grote ronde tafel

Laat je inspireren maar ook adviseren als je daar behoefte aan hebt. Onze deskundige klantenservice beantwoord graag al je vragen!

Een rondje van de zaak

Onze ronde tafels zijn stuk voor stuk prachtig. Toch willen we je, voor het maken van een weloverwogen keuze, onze andere tafels niet onthouden. Als je op zoek bent naar een ronde eettafel met stoelen, zijn ook onze unieke stoelen het nemen van een kijkje waard! In onze collectie mix en match je er vrolijk op los. Als het voor jou goed voelt, dan is het goed. Jezelf thuis voelen was nog nooit zo gemakkelijk!

Bestel je ronde tafel snel en veilig

Een ronde tafel kopen, doe je met een goed gevoel bij Join. Vanaf 349 euro profiteer je van een gratis verzending die bovendien nooit te lang op zich laat wachten. Wij leveren je favorite doorgaans binnen 5 tot 15 werkdagen. Je kunt bij ons (zonder aanbetaling) achteraf betalen. Direct online betalen via iDeal is natuurlijk ook mogelijk. Wacht niet langer en bestel die ronde tafel (op een manier) die bij je past!