De industrieel stoere woonstijl

De industriële woonstijl is al jaren een begrip en nog steeds helemaal hot! Met de materialen, kleuren en accessoires die horen bij deze stijl geef je je interieur een stoere uitstraling. Wil je meer weten over deze populaire woonstijl? Bekijk dan ons assortiment!

Artikelen 1 tot 36 van 680

Artikelen 1 tot 36 van 680

Categorie
Kleur
Prijs

Artikelen 1 tot 36 van 680


Kenmerken van een industrieel stoer interieur

De industrieel stoere woonstijl is geïnspireerd – de naam zegt het eigenlijk al – op industrie en fabrieken. Dat zie je bijvoorbeeld terugkomen in de belangrijkste materialen van deze stijl: metaal, hout, steen, beton en leer. Zachtere materialen zie je minder vaak terugkomen. Vloerbedekking zul je dan ook niet snel tegenkomen in de industrieel stoere woonstijl, maar wel vloeren van hout, beton of steen.

Wil je echt het gevoel van een industriële loft in je woning? Dan past een bakstenen muur perfect in je woning. Combineer deze met een houten of betonnen vloer en meubels met een industriële look en je hebt een heerlijke plek om te wonen!

Felle kleuren zul je niet snel vinden in een industrieel interieur. Vooral neutrale kleuren als zwart, wit en grijs zie je veel terugkomen in de industriële stijl. Wil je toch wat meer kleur toevoegen aan de ruimte? Fleur dan je interieur op met wat groene planten!

Robuuste meubels

De meubels in een industrieel interieur zijn robuust en vaak gemaakt van hout, metaal of leer. Hoewel stof niet zo vaak voorkomt in een industrieel interieur, worden soms zachte stoffen stoelen of banken wel gebruikt in deze stijl. Maar als je echt voor de stoere optie wilt gaan, kies dan voor eetkamerstoelen van leer of voor een leren bank in bijvoorbeeld cognackleur. Deze kun je goed combineren met een rustieke houten tafel om een stoere zithoek te creëren.

Kleed ruimtes aan met industriële accessoires

Robuuste meubels staan centraal in de industriële woonstijl, maar je kan de ruimte verder aankleden met accessoires. Kies dan wel voor accessoires van materialen en kleuren die binnen de stijl passen, zoals een metalen wandmeubel waar je bijvoorbeeld boeken of foto’s in kan plaatsen. En onmisbaar in een stoer interieur zijn industriële lampen met ongekunstelde materialen als metaal, touw en hout. Deze zorgen niet alleen voor licht in de duisternis, maar geven ook een extra stoere touch aan je interieur.

Ontdek onze industrieel stoere meubels

Een industrieel interieur is niet alleen stoer, maar het is ook een plek waar je gezellig woont. Wie wil dat nou niet? Als je toch nog twijfelt over de inrichting van je huis, dan kun je bij Join ook andere woonstijlen ontdekken, zoals de bohemian woonstijl of de hotel chique stijl. Maar als een industrieel stoer interieur echt jouw ding is, bekijk dan snel ons assortiment meubels in die woonstijl!