Hoekbanken

Online aan het surfen op zoek naar de perfecte hoekbank? Look no further en laat je verrassen door ons assortiment! Bij Join vind je voordelige hoekbanken voor elk interieur en iedere stijl. Eén ding hebben al onze hoekbanken met elkaar gemeen: wij leveren ze gratis bij je thuis en monteren ze ook kosteloos op de gewenste plek. Ontdek onze collectie!

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten


In een of andere hoek(bank)

Een hoekbank wordt soms ook wel hoekbankstel of hoeksofa genoemd. Zoals de naam al doet vermoeden, kan een hoekbank ideaal in een hoek van de woonkamer worden geplaatst maar je ziet tegenwoordig ook steeds vaker een grote hoekbank als statement piece midden in de woonkamer staan. Steeds vaker kiezen mensen hierbij voor een bank met losse elementen, deze kun je helemaal naar wens samenstellen.

Er zijn verschillende soorten hoekbankstellen te verkrijgen. Zo is er een longchair-hoekbank of een ottomane hoekbank. Bij een hoekbank met longchair heeft het deel van de bank dat in de lengte staat aan de zijkant geen rugleuning. Bij een hoekbank met ottoman heeft dit gedeelte wel aan twee kanten een rugleuning. Hoe breder de ottoman of longchair is, hoe eerder er van een loungebank wordt gesproken.

Onze collectie hoekbanken

In ons assortiment hoekbankstellen vind je altijd wel een hoeksofa die bij je past. Bedenk van tevoren waar je je bank wil plaatsen en hoe je hem het meest gaat gebruiken. Ga je voor een grote hoekbank of heb je genoeg aan een kleine hoekbank? Het materiaal en de kleur spelen een belangrijke rol wat de uitstraling aangaat. Weet jij al wat het gaat worden? Bij ons kun je kiezen voor een:

  • Leren hoekbank
  • Velvet hoekbank
  • Hoekbank stof

Ook qua kleuren kun je alle kanten op. Wat dacht je bijvoorbeeld van een:

  • Grijze hoekbank
  • Groene hoekbank
  • Zwarte hoekbank
  • Bruine hoekbank
  • Beige hoekbank

Ook een antraciet hoekbank en cognac hoekbank behoren tot de mogelijkheden. En nog veel meer. Of je nu wilt gaan voor een landelijke hoekbank, een stoere hoekbank of een moderne hoekbank; bij Join zit je altijd goed! Wil je nog even verder kijken en andere opties openhouden? Misschien spot je je favoriete bankstel wel in de rest van onze collectie.

Alles voor jouw ideale interieur

Een mooi hoekbankstel geeft zeker de nodige body aan je inrichting, maar met alleen een hoeksofa ben je er nog niet natuurlijk. Ook de verdere aankleding van je woning is belangrijk. Gelukkig hoef jij je bij Join niet in te houden.

Wat dacht je van een mooi hocker-bankje voor erbij, zodat je in stijl met de voetjes van de vloer kunt? Heb je een erg kleine of juist erg grote woonkamer? In plaats van (of in aanvulling op) een hoekbank kun je ook gaan voor een cosy tweezitter of driezitsbank.

Hoekbank kopen met service die goed zit

Een hoekbank online bestellen is natuurlijk best spannend. Wij bieden je een 100% tevredenheidsgarantie. Kom je er binnen 30 dagen achter dat jouw nieuwe hoekbankstel jou niet 100% happy maakt? Dan zorgen wij snel voor een passende oplossing. Snel zijn wij ook wat de levering aangaat. Door de bank genomen, leveren wij jouw bestelling binnen 5 tot 10 werkdagen. Laat de couch potato in jezelf alvast los en bestel jouw favoriet vandaag nog!