Opbergers

Met onze opbergers zorg je ervoor dat je huis geen troep wordt. Deze praktische items zijn een ideale aanvulling op elke woning, zeker als je veel losse spullen hebt. Wij hebben een ruim assortiment aan opbergboxen en andere opbergmeubels die niet alleen handig zijn, maar er ook nog eens goed uitzien. Bekijk snel ons aanbod opbergers en laat je verrassen!

Toont alle 35 resultaten

Toont alle 35 resultaten

Kleur
Prijs
Woonstijl

Toont alle 35 resultaten


Opgeruimd staat netjes

Er wordt wel eens gezegd: een opgeruimd huis is een opgeruimde geest. Maar als je je huis netjes en opgeruimd wil houden, heb je daar wel iets voor nodig. Dat is waar opbergers om de hoek komen kijken. Kasten, zoals een opbergkast of tv-meubel, zijn uitstekend om spullen in op te bergen, maar vaak is het fijn om ook wat kleinere meubels te hebben om spullen in te bewaren.

Voor een handig opbergsysteem zijn bijvoorbeeld opbergboxen, opbergdozen of opbergbakken ontzettend goed geschikt. Hierin kun je makkelijk allerlei verschillende soorten spullen opbergen en vervolgens de opbergbox bewaren in een kast, onder je bed of in een berging. Daarmee zijn deze opslagmeubels ideaal om extra opslagruimte te creëren.

Ons assortiment opbergboxen en opbergers

Opbergkisten

In ons assortiment vind je verschillende soorten opbergboxen. Zo hebben we een ruim aanbod aan opbergkisten in verschillende kleuren. Deze opbergkisten kun je zien als een opbergkrat of opbergdoos met deksel, maar dan van metaal en met handvatten aan de zijkant. Sommige modellen hebben een deksel die vastzit aan de kist, terwijl andere modellen een losse deksel hebben. Als je bij deze laatste het deksel eraf houdt, kun je ze zien als opberg manden van metaal. Verder kun je bij ons terecht voor zowel een grote opbergox als een kleine opbergbox.

Opbergblikken

Een ander soort opberger waarvoor je bij ons terecht kunt, is een opbergblik. Deze hebben de vorm van een cilinder en zijn net als de opbergkisten voorzien van een deksel. Daarnaast zijn ook de opbergblikken verkrijgbaar in verschillende formaten. Een speciale variant van deze opberger is het opbergblik voor de was. Dit is een wasmand, maar dan met de eigentijdse uitstraling van onze opbergblikken.

Trays

Ook voor trays zit je goed bij JOIN. Onze trays kun je gebruiken als een opberger, bijvoorbeeld om kruiden of kookgerei op te bergen in de keuken. Maar er zijn uiteraard meer toepassingen voor dit handige product. Zo kun je het gebruiken als dienblad of je zet het op tafel met een aantal decoratieve items om zo je woning wat meer sfeer te geven. Met een tray kun je alle kanten op!

Opbergboxen voor allerlei verschillende spullen

De opbergers in ons assortiment zijn handige woonaccessoires die je voor allerlei toepassingen kunt gebruiken. Denk hierbij aan schoenen opbergen, speelgoed opbergen, gereedschap opbergen, kleding opbergen, of gebruik het als kerstballen opbergbox. Dit zijn een paar populaire toepassingen waarvoor je opbergboxen kunt gebruiken, maar je kunt onze opbergbakken of -kisten natuurlijk ook gebruiken om andere items in te bewaren.

Opbergers kopen?

Kun je een opbergbox of andere opberger uit ons assortiment goed gebruiken? Bestel deze dan eenvoudig bij JOIN. Bij ons profiteer je van gratis bezorging bij bestellingen boven de 50,-. Daarnaast is betalen heel eenvoudig. Je kunt direct betalen bij het bestellen, maar achteraf betalen is ook een optie. Ook bieden we een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht je na aankoop van het product niet helemaal tevreden zijn, gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Kun je niet wachten op je huis lekker op te ruimen? Bestel dan je nieuwe opbergers online bij JOIN!