Vitrinekasten

Jouw zoektocht naar een mooie vitrinekast eindigt hier als je het ons vraagt. Op deze pagina van onze webshop wachten je talloze mooie vitrinekasten erop om door jou ontdekt te worden. Eén ding hebben ze allemaal gemeen. Ieder exemplaar is een lust voor het oog en bovendien geen totale aanslag op je portemonnee. Ontdek snel onze collectie!

Toont alle 9 resultaten

Toont alle 9 resultaten


Een open deur

Een vitrinekast biedt op stijlvolle wijze de gelegenheid om al jouw favoriete spullen tentoon te stellen. Een vitrinekast is van oudsher bedoelt om kostbare spullen (zoals mooi servies) uit te stallen. Niet per se achter slot en grendel maar wel achter glas, zodat de spullen naast beschermd ook goed zichtbaar zijn.

Het woord vitrinekast is afgeleid van het Franse vitre, dat glas betekent. Ook vandaag de dag kenmerkt de vitrinekast zich door glazen deuren, zodat al jouw kostbare lievelingsitems de zichtbare plek krijgen die ze verdienen. Als je ook minder mooi servies hebt of de behoefte om sommige dingen juist uit het zicht op te bergen, is een vitrinekast die half dicht is ideaal.

Ons assortiment vitrinekasten

In ons assortiment vitrinekasten is er voor elke woonstijl wat te vinden. Of je nu wil gaan voor een bohemian look of toch eerder op zoek bent naar een stoere vitrinekast maakt daarbij niet uit. Van landelijke vitrinekast of industriële vitrinekast tot aan een modern exemplaar, je vindt het in onze webshop. Qua materiaal kun je trouwens ook alle kanten op. In onze collectie slaag je onder andere voor een:

  • Metalen vitrinekast
  • Houten vitrinekast
  • Vitrinekast van teak
  • Eiken vitrinekast
  • Vitrinekast met glas

En meer. Of je het nu groots en meeslepend wil of juist op zoek bent naar een kleine vitrinekast of een smalle vitrinekast maakt niet uit. Door gebruik te maken van ons handige filtermenu vind je nog sneller de vitrinekast van je dromen. Filter bijvoorbeeld op kleur en vind de witte of zwarte vitrinekast van je dromen.

Vitrinekasten en meer

In ons ruime assortiment houten kasten vind je natuurlijk veel meer dan vitrinekasten alleen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lage wandkast of mooie opbergkast? Als je naast servies en andere deco items ook nog boeken wil opbergen, en deze boeken best gezien mogen worden, is een open boekenkast ideaal. In deze mooie boekenkasten kun je, net als vitrinekasten trouwens, ook heel veel andere mooie spulletjes kwijt. De tijd dat een vitrinekast per se alleen voor servies werd gebruikt, is allang voorbij.

Heb je vragen over onze producten of de levering? Bekijk dan eens onze veelgestelde-vragen-pagina of neem contact met ons op. We helpen je graag!

Vitrinekast kopen met service die gezien mag worden

Een vitrinekast online bestellen, doe je eenvoudig en veilig bij Join. Je betaalt eenvoudig met iDeal of achteraf. Je kunt ook bij de bezorging contant of met pin betalen. Een aanbetaling is dan niet nodig. Je hebt je aanwinst binnen 5 tot 10 werkdagen in huis dus dan kun je je nog even op de komst voorbereiden. Vanaf 50 euro is de bezorging kosteloos.

Wij monteren jouw vitrinekast helemaal gratis bij jou thuis waar jij hem hebben wil. De verpakking nemen we uiteraard mee, dus jij hebt nergens omkijken naar. Behalve naar je nieuwe aanwinst dan maar dat is omkijken met plezier. Gegarandeerd, dankzij onze 100% tevredenheidsgarantie. Gun je interieur die upgrade en bestel jouw favoriet vandaag nog!