Salontafels

Jouw woonkamer + onze salontafels = match made in heaven! Bij Join shop je hoogwaardige houten salontafels waar je langdurig van kunt genieten. Dat beloven wij, en onze 100% tevredenheidsgarantie onderstreept dit. We hebben lage tafels voor je zithoek in verschillende stijlen en formaten, maar ze passen stuk voor stuk in een trendy interieur. Bekijk gauw ons complete aanbod!

Artikelen 1 tot 36 van 81

Artikelen 1 tot 36 van 81

Vorm
Kleur
Materiaal
Lengte
Breedte
Hoogte
Prijs
Woonstijl

Artikelen 1 tot 36 van 81


Voor welke ‘tafel du salon’ ga jij?

Natuurlijk is een salontafel voor je bank praktisch. Waar moet je anders je theetje, krantje, afstandsbediening en woondecoratie laten? Maar het oog wil daarnaast ook wat. Onze houten salontafels geven warmte aan elke zithoek. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een exemplaar van massief hout, of voor een trendy salontafel met stalen poten. Of ga voor een vleugje mysterie en kies een donkere salontafel van zwart hout.

Eenvoudig te combineren

De uitstraling van je koffietafel hangt nauw samen met de manier waarop je ‘m combineert. Een klassieke salontafel is in een traditioneel interieur een subtiele toevoeging, maar steelt in contrast met een moderne woonkamer juist de show. En je salontafel van hout met metaal neigt – afhankelijk van de rest van je inrichting – soms meer naar trendy en soms meer naar industrieel.

In plaats van een salontafel is een kleine bijzettafel (of meerdere) of een houten sidetable ook een goed idee. Zeker als je geen riante living hebt, is het de overweging waard. Natuurlijk kun je ook gaan voor een kleine salontafel.

Wel groots uitpakken? Onze salontafels passen perfect bij onze andere tafels, dus lekker matchy-matchy met een houten tafel behoort ook nog tot de mogelijkheden. Met onze tv-kasten en werkbureaus doe je er nog een ‘mix-and-match’ schepje bovenop.

Ruim assortiment houten salontafels bij Join

Zei daar iemand ‘nieuwe salontafel’? Of je nu een landelijke salontafel, een industriële salontafel of juist een moderne salontafel zoekt: zoek niet verder. In ons assortiment vind je namelijk onder andere jouw:

  • Vierkante salontafel
  • Rechthoekige salontafel
  • Boomstam-salontafel
  • Salontafel met stalen poten
  • Salontafel van mangohout, eiken of teak

Scroll op je gemak door alle opties of gebruik onze filters om snel en gericht door onze collectie te navigeren. Als je wil, helpt onze klantenservice je ook graag een handje met uitzoeken. Aarzel niet om contact op te nemen!

Trendy salontafel online kopen

Een moderne salontafel bestel je eenvoudig en snel in de webshop van Join. Binnen slechts 5 tot 10 werkdagen leukt je nieuwe salontafel je huiskamer al op. Je profiteert van een gratis verzending vanaf 50,- en je kunt veilig betalen – online, direct, achteraf of bij levering met pin of contant. Indien nodig zetten wij de tafel ook nog kosteloos voor je in elkaar bij levering. Klinkt dat je allemaal goed in de oren? Shop dan snel je favoriete salontafel zolang de voorraad strekt!