Tafellamp

Ben je nog op zoek naar een tafellamp om je eettafel en je inrichting helemaal mee af te maken? Neem dan zeker even een kijkje op deze pagina van onze webshop! Hier vind je allerlei tafellampjes met fraai design die jouw eethoek in een keer een ware upgrade geven. Vanaf 50,- profiteer je van een gratis verzending! Bekijk onze collectie en ontdek jouw persoonlijke favoriet.

Toont alle 32 resultaten

Toont alle 32 resultaten

Kleur
Materiaal
Prijs
Woonstijl

Toont alle 32 resultaten


Schijn een lichtje op mij

Wij denken niet graag in hokjes en vinden dat iedereen moet doen wat goed voelt. Een tafellamp heet dan wel zo en is ook zeker prettig voor het creëren van fijne sfeerverlichting aan tafel, maar je kunt er nog zo veel meer mee. Een mooie tafellamp kan eigenlijk overal staan waar jij maar wil. Ook op het dressoir, op een bijzettafeltje, als bureaulamp of als nachtkastlamp, komt een tafellamp prima tot zijn recht.

Maar een tafellamp hoeft natuurlijk ook niet per se een klassieke lamp voor op tafel te zijn. Een mooie kandelaar of een windlicht voor binnen doen het ook prima! Houd je de tafel bij nader inzien toch liever vrij? Dan zijn onze muurlampen een goed alternatief.

Ons assortiment tafellampen

We zijn allemaal uniek en onze leuke tafellampen zijn dat gelukkig ook. Qua budget, maar ook qua stijl kun je in onze collectie alle kanten op. Van kleine tafellamp tot grote tafellamp en van landelijke tafellamp of industriële tafellamp tot moderne tafellamp; pick your favorite! In onze collectie tafellampen staan voor jou te shinen:

  • Tafellamp (met) hout
  • Tafellamp glas
  • Tafellamp metaal
  • Tafellamp staal

En nog veel meer! Weet je heel goed wat je wil en heb je al voor ogen dat jouw tafellamp zwart of juist goud moet zijn? Maak dan gebruik van ons filtermenu om nog sneller te vinden wat je zoekt.

Upgrade je woning met de juiste (tafel)lamp

Onze tafellampen zijn zo leuk dat je ze ook als uitgangspunt van je inrichting kan nemen. Of je nu een Oosterse tafellamp of juist tafellamp met kap zoekt, in onze webshop komt het allemaal voorbij. Ook voor andere lampen zit je helemaal goed bij Join, Wat dacht je van een hanglamp in de woonkamer of subtiele plafondverlichting?

Zoek je nog staande lampen of vloerlampen voor bij je tafellamp? Of zoek je juist iets totaal anders om te zorgen voor een twist? Bekijk dan ook eens de rest van onze mooie lampen en let your light shine!

Tafellamp kopen met warme service

Een tafellamp bestellen, doe je met een prettig gevoel in onze webshop. Dankzij onze 100% tevredenheidsgarantie weet je namelijk zeker dat jouw lamp straks helemaal naar wens is! Je hebt je bestelling al binnen 5 tot 10 werkdagen in huis, dus je hoeft nooit lang op jouw tafellamp te wachten.

Betalen doe je trouwens wanneer het jou uitkomt. Dat kan namelijk direct online maar ook achteraf, zonder aanbetaling. Maak je inrichting compleet en shop jouw tafellamp bij Join!