Vazen

Vazen, wij krijgen er eerlijk gezegd geen genoeg van. Of het nu gaat om grote vazen, kleine vazen, hoge vazen of smalle vazen: we like ‘em all! Bij Join zit je goed voor mooie spullen voor in huis, voor ieder budget en elke stijl. Betalen kan wanneer het jou uitkomt, achteraf, bij de bezorging of direct via iDeal. Op deze pagina hebben we al onze siervazen op een rijtje gezet. Wij kunnen niet kiezen, jij wel?

Toont alle 31 resultaten

Toont alle 31 resultaten

Kleur
Prijs
Woonstijl

Toont alle 31 resultaten


Iene miene mutte is de vaas

Een vaas is onmisbaar voor het uitstallen van je (droog)bloemen maar ook zonder bloemetje mogen onze vazen gezien worden. Een mooie vaas fleurt in een handomdraai dat ene bijzettafeltje op en staat altijd goed op je dressoir of op de vensterbank. Een smalle vaas kun je ook prima gebruiken als kandelaar maar as said; ook zonder opvulling zijn onze siervazen een lust voor het oog.

Wil je inderdaad nog wat kaarsen kwijt en kun je (naast een mooie vaas) nog wel een grote kandelaar gebruiken? Ook die shop je eenvoudig in onze online woonzaak. Een mooi windlicht om het sfeervolle plaatsje compleet te maken ook trouwens.

Onze collectie vazen

Smaken lopen uiteen en ons assortiment vazen doet dat gelukkig ook. Je slaagt bij ons voor exclusieve vazen en design vazen maar ook voor een subtiel(er) exemplaar ben je bij Join aan het juiste (web)adres. Wat je stijl is, maakt daarbij niet uit. Zo shop je in onze webshop onder andere een:

  • Landelijke vaas
  • Moderne vaas
  • Bohemian vaas
  • Industriële vaas

En nog veel meer. Door op de productafbeelding te klikken, krijg je meer informatie over het vaasje dat jouw hart sneller doet slaan. Ben je specifiek op zoek naar een witte vaas, een gouden vaas, een blauwe vaas, een roze vaas of juist een zwarte vaas? Filter eenvoudig met ons filtermenu en vind de siervaas van je dromen!

Als je meer wil

Een leuke vaas maakt je inrichting af maar met alleen een bloemvaas ben je er nog niet. Tenzij je heel minimalistisch wil gaan natuurlijk. Gelukkig hebben wij nog veel meer woondecoratie voor (bij) je in huis. Wat dacht je van onze mooie spiegels voor een stijlvolle en ruimtelijke upgrade? Ook mooi boven een dressoir met een paar glazen vazen. Bekijk ook eens onze andere interieuraccessoires voor nog meer inspiratie en maak jouw woonplaatje compleet!

Een vaas kopen waar je blij van wordt

Je vazen online bestellen was nog nooit zo makkelijk en zorgeloos. Je hoeft geen aanbetaling te doen en jouw favoriet staat binnen 5 tot 10 werkdagen bij jou in huis. Mocht je onverhoopt niet happy zijn met je aanwinst of had je toch liever net dat maatje groter of een andere kleur gehad gehad? Laat het ons binnen 30 dagen weten en we fixen het voor je. Dat is waar onze 100% tevredenheidsgarantie voor staat. Bestel die mooie siervaas eenvoudig online bij Join en enjoy your home!