Vloerkleden

Staat een vloerkleed kopen hoog op je things-to-do-lijst? Neem dan zeker even een kijkje tussen al het moois dat we hier virtueel voor je hebben uitgestald. Je vindt in onze online woonwinkel vloerkleden in allerlei soorten, maten en stijlen. Vanaf 50,- bezorgen wij jouw bestelling kosteloos aan huis. Binnen 5 tot 10 werkdagen kun je genieten van je nieuwe aanwinst. Ontdek onze collectie kleden en laat je verrassen!

Toont alle 15 resultaten

Toont alle 15 resultaten


De boel lekker aankleden

Met een kleed zet je jouw styling extra kracht bij. Het onderstreept je interieur en it really ties the room together. Een vloerkleed wordt ook wel karpet of tapijt genoemd. Hoe je het wil noemen maakt niet uit, feit is dat een kleed op de vloer zorgt voor de nodige dosis warmte en gezelligheid.

Je kunt met onze moderne karpetten alle kanten op. Of je nu iets zoekt dat mooi in lijn is met de rest van je woning of juist een kleed zoekt dat eruit springt. Onveranderd populair zijn vloerkleden in zwart-wit en felle vloerkleden die zorgen voor een pop of colour. The choice is yours!

Onze karpet collectie

In onze online woonwinkel vind je alles wat je woon-hart begeert. En of het nu landelijk vloerkleed, een modern vloerkleed, een stoer vloerkleed of een bohemian kleed is dat dit hart sneller doet slaan, maakt bij ons niet uit. Any style can Join! Iedere vorm ook trouwens want naast een rond vloerkleed slaag je bij ons ook voor een vierkant vloerkleed of een rechthoekige variant. Verder kun je nog kiezen tussen een:

  • Hoogpolig vloerkleed
  • Laagpolig vloerkleed

Zoek je specifiek naar een wollen vloerkleed of weet je al dat je vloerkleed groen moet zijn? Zoek je juist een blauw vloerkleed of roze vloerkleed? Maak dan gebruik van ons filtermenu en selecteer op voorwaarden die aan jouw verwachting voldoen. Size does matter. Daarom bieden wij naast allerlei stijlen ook diverse afmetingen aan. Van klein tot groot vloerkleed en alles ertussenin; je vindt het hier.

Maak je interieur echt af

Een passend kleed kan dus veel doen voor je inrichting en maakt je huisje echt ‘jou’. Als je graag nog meer persoonlijke touch geeft aan je inrichting, ben je bij Join aan het juiste webadres. Naast al die mooie karpetten hebben wij namelijk nog heel veel meer om hebberig van te worden. Bijvoorbeeld een mooi windlicht om de boel nog verder op te fleuren. Bekijk eens onze complete collectie interieuraccessoires voor meer inspiratie. Of wat dacht je van een mooie salontafel voor op je vloerkleed?

Als je kiest voor een bepaalde kleur, zoals een roze vloerkleed of juist een vloerkleed met blauw, dan is het leuk om dit kleuraccent ook in andere items terug te laten komen. Speel en varieer met gekleurde kussentjes of kies een zachte poef in de kleur waar je blij van wordt.

Vloerkleed kopen

Een vloerkleed bestellen? Dat doe je bij Join eenvoudig en snel. Betalen doe je wanneer het je uitkomt. Direct, achteraf of contant of per pin bij levering. In onze webshop bestel je altijd met een goed gevoel. Onze 100% tevredenheidsgarantie staat hier garant voor. Mocht je na 30 dagen toch niet helemaal happy zijn met je nieuwe karpet, dan regelen wij een oplossing voor je. Bestel je nieuwe kleed vandaag nog en ontdek de fijne spullen met dito service van Join!