Windlichten

Op zoek naar een sfeervol windlicht? Met deze glazen kaarsenhouders waai je met alle winden mee. Join heeft een ruim assortiment met de mooiste windlichten voor je geselecteerd. Je kunt kiezen uit een tal van trendy stijlen, kleuren en materialen. Vanaf 50,- leveren wij je windlichten helemaal gratis bij je af. Betalen doe je wanneer jij dat wil, achteraf is geen probleem! Bekijk snel onze veelzijdige collectie.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Subtiele sfeermakers

Een windlicht is een (glazen) kaarsenhouder waarbij de vlam wordt omhuld, oorspronkelijk ter bescherming tegen de wind buiten. Tegenwoordig is het windlicht vooral een decoratieve woonaccessoire en een echte sfeermaker voor binnen. Omdat ze in vele vormen, maten, kleuren en stijlen komen, is er altijd wel een windlicht-kandelaar die perfect aansluit bij jouw persoonlijke woonstijl. Wordt het strak en stijlvol of ga je voor een organische touch? Past een rond windlicht of een vierkant windlicht beter in je interieur? En wordt het een riant windlicht op zuil of een subtiel exemplaar van glas? Probeer ook eens 2 dezelfde windlichten in een verschillend formaat naast elkaar.

Glazen windlichtjes

De meest gangbare variant is het windlicht van glas. Van oorsprong voorkwam het heldere glas dat het vlammetje werd uitgeblazen door de wind, terwijl het licht er wel vrijelijk doorheen kon schijnen. Een kandelaar met glas geeft direct een chique twist. Bij Join vind je glazen windlichten in vele verschijningen met elk hun eigen uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een windlicht met rookglas (smoke glas) voor een donkerder, subtieler geheel, of ga voor mat- of melkglas voor een mooie diffuse verspreiding van het kaarslicht.

Windlichten met metaal

In onze collectie vind je veel windlichten met details van metaal. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Denk daarbij aan een elegant windlicht met metalen voet of een industrieel windlicht met opgeschuurd of zwart metaal. Erg populair zijn windlichten met goud, die elke ruimte een luxe en warme feel geven. Als je meer van koele kleuren houdt, dan hebben we ook verschillende windlichten van zilver of donker metaal. Gebruik onze filters om snel op de gewenste kleuren te sorteren.

De mooiste windlichten voor binnen kopen

Unieke windlichten shop je eenvoudig en snel bij Join. Producten die we op voorraad hebben bezorgen we al binnen 5 tot 15 werkdagen bij je thuis. Daarna heb je nog 30 dagen bedenktijd om te ontdekken of je glazen kaarsenhouder écht een goede match is. Bestel je glazen of metalen windlicht vandaag nog, dan geniet jij binnen de kortste keren van jouw sfeervolle decoratie.